ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

28/5/10

ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ…

                                        
…Είναι αυτές που δεν θέλεις να σε πιάσουν στο στόμα τους…Είναι αυτές που ακούει πιστά η κοπέλα σου όπως ακριβώς εσύ τους κολλητούς σου και φυσικά είναι αυτές που οπωσδήποτε πρέπει να τα πας καλά μαζί τους…Τι και αν είναι οι τελευταίες κατίνες του κόσμου, τι και αν έχουν να πουν ένα κακό λόγο για όλους τους ανθρώπους, αν είναι οι αγαπημένες φίλες της κοπέλας σου, εσύ οφείλεις να είσαι με ένα χαμόγελο στα χείλη κάθε φορά που τις συναντάς… Κάπως έτσι...
θεωρούν τη σχέση με τα αγόρια των φίλων τους οι γυναίκες… Αυτή την απαίτηση έχουν από όλους μας σε περίπτωση που μπλέξουμε με τις φίλες τους. Σε μια προσπάθεια να ρίξω τα δίχτυα μου σε μια φοιτήτρια, υπήρχε ένα πρόβλημα με τις ΄κολλητές’ της, μέχρι που με έπιασε η μια από αυτές και μου είπε το εξής: «Καλά, δεν ξέρεις ότι για να τα ρίξεις σε μια κοπέλα, το πρώτο πράγμα που οφείλεις να κάνεις είναι να τα πας καλά με τις φίλες της’;  Οι γυναίκες το έχουν σίγουρο αυτό το κανόνα και αν δεν πας με τα νερά τους, σίγουρα θα δυσκολευτείς. Επειδή εμάς όμως δεν μας αρέσει να μας κάνουν ότι θέλουν αυτές (εκτός αν αυτή η πράξη που έχουν κατά νου, μας περιορίζει στο κρεβάτι τους) δώσε προσοχή στα παρακάτω:

  • Διαχώρισε τη θέση σου από την αρχή. Αυτές είναι οι φίλες της και εσύ το αγόρι της. Πότε το αντίθετο και ποτέ και τα δυο μαζί.  

  • Κράτα επαφή μαζί τους. Εντάξει δεν θα αρχίσεις να στέλνεις και μηνύματα στο κινητό τους αλλά ένα καφεδάκι, με τη κοπέλα σου πάντα, μια φορά στο τόσο, νομίζω πως επιβάλλεται.

  • Μην προσπαθείς να τις χωρίσεις. Ακόμα και αν είναι τα χειρότερα άτομα που έχεις γνωρίσει ποτέ μην μπεις ανάμεσα τους και μην παροτρύνεις τη κοπέλα σου να σταματήσει να κάνει παρέα μαζί τους. Πρώτον γιατί εσύ θα βγεις ο μεγαλύτερος ζημιωμένος (μόλις το ψυλλιαστούν θα πέσουν να σε φάνε) και δεύτερον αν το πετύχεις  θα αναγκάζεσαι να τη παίρνεις κάθε φορά μαζί σου επειδή δεν θα έχει με ποιον να βγει.  

  • Παίξ’ το άνετος. Ένα πράγμα πρέπει να γνωρίζεις…Οι καλές φίλες τα λένε όλα μεταξύ τους. Κάθε φορά που θα έχετε μαλώσει, κάθε φορά που θα έχετε κάνει σεξ ή θα είστε στα μαχαίρια, αυτές θα το γνωρίζουν. Μην τις δώσεις αφορμή για παραπάνω σχόλια, ένα δυνατό χαμόγελο είναι η καλύτερη απάντηση σε όλα, κάθε φορά που τις βλέπεις.

  • Γνώρισε τους φίλους σου σε αυτές. Στη καλύτερη περίπτωση να αρχίσετε να βγαίνετε ζευγαράκια και έτσι να έχεις και τη κοπέλα σου από τη μία πλευρά και τη παρέα σου από την άλλη ενώ στη χειρότερη να τις κοροϊδεύεις μαζί με τους κολλητούς σου.


Όπως και να έχει να θυμάσαι ένα πράμα, όσο σημαντικοί είναι οι δικοί σου φίλοι άλλα τόσο είναι και η δική της, κράτα αποστάσεις και φύλαγε τα ρούχα σου αν θες να έχεις τα μισά…

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poso dikio exeis!!!polu kales sumvoules!!!ennoeite oti isxyei kai to antistrofo gia tous andres...dokimasmeno...!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger