ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

15/2/11

Mess & The City - Season 2...by Stella NomiCarrieA !



BEFORE HE CHEATS 

Ένα συμπαθέστατο τραγούδι της Carrie Underwood ,την οποία μισώ γιατί τόση ομορφιά κάνει τον εγκέφαλό μου να πονάει. Σαφώς πιο αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο από το 'You lost me' της Aguilera,το οποίο σε κάνει να κλαις ακόμη και single χωρίς έγνοιες να είσαι. Και φυσικά υπάρχουν και τα πιο mainstream,όπως το 'Πάρε τηλέφωνο τον κερατά' ,συνοδευόμενα από επιφωνήματα τύπου 'το κέρατό μου το τράγιο'. Αν κερατώνεις, μπορείς να πας να πεθάνεις, αν ζητάς τη γνώμη μου και I hate you forever & ever. Αν σε κεράτωσε, μπορείς να του πεις εκ μέρους μου να πάει να πεθάνει κι ότι I curse the day he was born (ατάκα για fans μόνο).
 Το κέρατο ακούγεται συνηθισμένο, ακούγεται... τετριμμένο, ακούγεται κλισέ.Αυτό φυσικά μέχρι εκείνη τη στιγμή που θα μάθεις ότι σε κεράτωσε αυτός που αγαπάς. Αν αυτό σου ακούγεται κάπως corny (δε μπορώ να τη μεταφράσω αυτή τη λέξη, ειλικρινά), καλώς ήρθες στον κόσμο των NOT-been-there, NOT-done-that .Μόλις πάθεις, θα καταλάβεις γιατι τόσος ντόρος για το ζήτημα κεράτωμα. Δεν στο εύχομαι. Οι πρώτες στιγμές μετά την ανακάλυψη σε κάνουν να θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο για να δεις τί ποναει περισσότερο. Κι αν τελικά ενδώσεις στο ένστικτό σου, πιθανότατα θα διαπιστώσεις ότι η προδοσία του πονάει απείρως περισσότερο. Είναι σαν να βρίσκεσαι με τον Karl Lagerfeld στα κεντρικά της Chanel στο Παρίσι και να σου προτείνει να φορέσεις πετροπλυμένο τζην με ασορτί jacket.Δε θες να το πιστέψεις. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να σε προετοιμάσει κανείς γι'αυτό το συναίσθημα. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Εγώ,για παράδειγμα,είμαι πιο άκαμπτη κι από τη γυναίκα του Λωτ στην προσπάθεια να το απορροφήσω σαν ιδέα, η Demi ψάχνει τρόπους να βρει τον άλλο από κοντά για να τον φτύσει (και δεν είναι σχήμα λόγου,αυτό κάνει) ,ενώ η Des τρομοκρατείται στην ιδέα και μόνο ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.Τα σπασμένα πάντως πιάτα και βάζα ΙΚΕΑ δε θα βοηθήσουν ιδιαίτερα να εκτονωθείς, μια βόλτα με τα πόδια ίσως (ΟΧΙ το αυτοκίνητο).
 Αυτό που πρέπει σε κάθε περίπτωση να κάνεις είναι να αντιμετωπίσεις τον άλλο.Είτε στο εξομολογήθηκε μόνος του, είτε το ανακάλυψες,είτε στο είπανε, ΠΡΕΠΕΙ να ακούσεις την αντίπερα όχθη και μετά μπορείς ελεύθερα να τον ρίξεις στους καρχαρίες. Οι πιθανότεροι τρόποι αντίδρασης από μέρους του είναι τα δάκρυα, ο θυμός και η άρνηση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το μετάνιωσε. Κάθε 5χρονο που το πιάνουν στα πράσα να τρώει κρυφά γλυκά, με τον ίδιο τρόπο αντιδράει. Πιστεύεις όμως ότι δε θα το ξανακάνει αν βρεί τα μπισκότα αδέσποτα; Το ερώτημα που θα πρέπει όμως να σε απασχολεί ακόμη περισσότερο είναι τί γίνεται μετά. Τον συγχωρείς ή 'Good riddance' που έλεγε κι ο Kreacher στον Harry Potter;
 Όσο παράξενο και να σου φανεί δεν είναι a Yes or No ερώτηση. Η απάντηση είναι 'εξαρτάται'. Ο Steve Brady στο Sex & The City I κερατώνει τη Miranda γιατί του έχει κόψει το σεξ για 6 μήνες. Ένα χρόνο μετά εξακολουθεί να τη διεκδικεί ,να μην έχει πάει με άλλη και στο τέλος τα βρίσκουν. Ναί,αυτού του είδους το κέρατο συγχωρείται. Ναί,ο Steve όταν διαπίστωσε τί ρίσκαρε να χάσει για σεξ με μιά τυχαία, ήρθε στα συγκαλά του και όχι, δεν πιστεύω ότι θα ξανακεράτωνε τη Miranda. Το ίδιο ισχύει και για τους Ross & Rachel με το περίφημο 'we were on a break'. Κι εκεί τελειώνουν οι περιπτώσεις του συγχωρετέου κέρατου.
 Λυπάμαι που θα είμαι εγώ αυτή που θα σου πει τα κακά μαντάτα αλλά το γεγονός ότι σε απάτησε δείχνει πολλά περισσότερα από αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης. Είναι συμπεριφορά με πολλαπλά επίπεδα ανάγνωσης αλλά τόσο απλή εξήγηση όσο το 'Να Λόλα ,ένα μήλο'. Η σχέση σας πιθανόν να σου φαίνεται ιδανική αλλά για αυτόν κάτι λείπει. Ίσως πρέπει να βρείτε και οι δύο κάτι άλλο που να το γουστάρετε πραγματικά και να προχωρήσετε τις ζωές σας. Χώρια. Μπορεί να ακούγεται ως ακραίο μέτρο ,ίσως οι λιγότερο κυνικοί εκεί έξω να πιστεύετε στη 2η ευκαιρία. Εγώ πιστεύω στο 2ο ζευγάρι παπούτσια και στη 2α Παρουσία κι εκεί τελειώνει η πίστη μου. Αν δεν τον χωρίσεις τώρα,θα τον χωρίσεις όταν σου ξανακάνει τα ίδια ή όταν βρεθεί ο πραγματικός λόγος που απίστησε, π.χ η μαλακοπιτουρίασή του. Γιατί να το αφήσεις να τραβήξει τόσο, τη στιγμή που μπορείς να καθαρίσεις τη βρωμιά εδώ και τώρα; Όπως λέει και η Rihanna με τη Nicki Minaj 'Men be falling like the rain,so we ain't runnin' out'. Αν δεν ξεφορτωθείς αυτόν,πώς θα βρείς τον επόμενο;


'Ta ta ,boy' που λέει και η λατρεμένη μου Khloe .

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις πάρα πολύ ωραία κοπελιά! Είναι up to the point και με πολύ χιούμορ..

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger