ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

10/2/11

Mess & The City - Season 2...by Stella NomiCarrieA !

The One Night ( I Cannot) Stand

Είτε είσαι single, είτε είσαι δεσμευμένος , το πιθανότερο είναι ότι τον όρο one-night stand τον ξέρεις. Να, ναί, εγκυκοπαιδικά μόνο,όπως όλοι.Ωστόσο, σε περίπτωση που βρεθείς αντιμέτωπος με το κρέας (oops!) , θα πρέπει να θυμάσαι ότι σε κάθε τί καινούριο, από το iPad μέχρι τις συνταγές του Master Chef, υπάρχουν κανόνες και όροι. Φρόντισε πάντα να θυμάσαι τί σημαίνει αυτό που κάνεις γιατί δε...
χρωστάει τίποτα κι ο ανυποψίαστος που θα βρεθεί αντιμέτωπος με συμφωνητικό συγκατοίκησης in the morning after dark.


Τί είναι το one-night stand??

.. ή άλλως αυτό το stan-man που λέει κι η γιαγιά μου όποτε μας ακούει να συζητάμε με την ξαδέρφη μου σχετικώς ( εγκυκλοπαιδικά κι εμείς).One-night stand είναι ο εξευγενισμένος όρος για το sex της μιας βραδιάς. Ακούγεται απλό ,σαν το βράσιμο μακαρονιών, ωστόσο την πρώτη φορά που το επιχειρείς πιθανότατα να σου βγεί λάσπη αν δεν τηρήσεις χρόνους και τροπους. Sex της μιας βραδιάς είναι αυτό που διαβάζεις κατά κυριολεξία, χωρίς ifs και buts (μόνο butts),χωρί όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, κάτι σαν τη σκέψη των αντρών κοινώς,δεν πάει παρακάτω από αυτό που βλέπεις.Σημαίνει ότι κάνεις sex με κάποιον που γνωρίζεις έξω (συνήθως) και που πιθανότατα δε θα ξαναδείς ποτέ.



Οι κανόνες

Κορίτσια
*Δεν του λες ότι είναι η 1η φορά που κάνεις κάτι τέτοιο,θέλοντας να τον πιάσεις στο φιλότιμο επειδή σου αρέσει.Δε θα σε πιστέψει,εκτός αν αντί για σεντόνι βρεί το πρωί τη σημαία της Ιαπωνίας στο κρεβάτι.Μετά το boom boom δεν έχει μυξοπαρθενιές,εκτός αν ο τύπος είναι μαρούλι.
*Δεν του ζητάς το κινητό/το Facebook/το επίθετο/το χέρι του. Οι γυναίκες μετά το εκκρίνουν μια ύπουλη ουσία ονόματι οξυτοκίνη που τις κάνει να αναρωτιούνται αν το μωρό θα πάρει τη μύτη του μπαμπά.Epic fail αυτές οι σκέψεις.
*Δε νιώθεις τύψεις ή άβολα το επόμενο πρωί.Λίγο αμήχανα αν δεν τον ξέρεις καθόλου ίσως, αλλά να μην ξεχνάς ότι ό,τι έκανες εσύ, έκανε κι αυτός. Αυτό δεν κάνει εσένα πόρνη κι εκείνον μάγκα.Σας κάνει 2 τύπους που μόλις κάνανε sex και έχουν κάθε λόγο να λάμπουν ολημερίς.
*Περιποιήσε ελαφρώς τον εαυτό σου μόλις ξυπνήσεις,όπως μπορείς.Ξεφορτώσου τα μάτια ρακούν και το μαλλί σφηγκοφωλιά,χαμογέλα και πρόσφερε κι έναν καφέ.Πιθανότατα έχει προηγηθεί αλκοόλ οπότε τον χρειάζεστε και οι δύο για να συνέρθετε ελαφρώς από το hangover.



Αγόρια
*Μην την υποτιμήσεις, μην τη θεωρήσεις πεταμένη, μην της ορμήξεις για δεύτερο γύρο το πρωί ,πριν καν πεις καλημέρα.
*Αν δε θυμάσαι τ'όνομά της,φρόντισε να την κάνεις έμμεσα να στο πει μόνη της, κοίτα για κανέναν αδέσποτο λογαριασμό ΔΕΗ στην ανάγκη (αν και είναι λίγο επισφαλές γιατί φαντάζεσαι να είναι στο όνομα της νοικάρισσάς της;;;).Αν το καταλάβει ότι δε θυμάσαι μακριά από την κουζίνα και τα αιχμηρά αντικείμενα. Run Joey,run! ,που έλεγε κι ο Chandler.
*Αν σου αρέσει, μη θεωρήσεις ότι κάνει τα ίδια με όλους. Μπορείς να της ζητήσεις το τηλέφωνό της και να δεις πώς θα πάει. Ένα 15% των σχέσεων ξεκινάνε κάπως έτσι.
*Αν είστε σπίτι σου,πρότεινέ της να μείνει σε σένα κι αν επιμένει να φύγει, ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ τη μέχρι να βρεί taxi .ΟΣΟ και να κλείνουν τα μάτια σου,ΜΗΝ είσαι ξεφτίλας.


Το one-night stand είναι μια εμπειρία διόλου απαραίτητη αλλά καθόλα συνηθισμένη κι αναζωογονητική.ΑΝ βρεθείς πρό των πυλών, απλά απόλαυσε αυτό που συμβαίνει και μην καις τον εγκέφαλό με σκέψεις,τύψεις,ντροπές κι αηδίες .


P.S : ALWAYS, ALWAYS, ALWAYS STAY SAFE !Για όνομα! ;)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger