ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

11/2/11

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι οργανώσεις Θεσσαλονίκης του Νέου Αριστερού Ρεύματος και της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση (ΝΑΡ- νΚΑ) καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο στέκι των Αγωνιστικών Κινήσεων, φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ-μλ. Παράλληλα εξαγγέλλουν την πραγματοποίηση πορείας αλληλεγγύης για τους μετανάστες εργάτες, που βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 25/1 και θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου.


Όπως αναφέρουν «Η έκρηξη που μόνο από τύχη δεν προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς αποτελεί επίθεση ενάντια στο νεολαιίστικο, μαζικό κίνημα και αφορά κάθε αγωνιστή, κάθε οργάνωση και συλλογικότητα που μάχεται ενάντια στη σημερινή κοινωνική βαρβαρότητα. Έρχεται μάλιστα να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιες ενέργειες ενάντια σε κινηματικούς- αγωνιστικούς χώρους, που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη από φασιστικούς και παρακρατικούς κύκλους.

Είναι βέβαιο ότι όσο το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα γιγαντώνεται ενάντια στην τρομοκρατία της Κυβέρνησης, της ΕΕ, του ΔΝΤ και του ΣΕΒ και απειλεί την αντεργατική τους σταυροφορία, όσο η Κυβέρνηση με τα ΜΜΕ και το επίσημο συνδικαλιστικό κίνημα δεν καταφέρνουν να πείσουν την κοινωνία για τον βάρβαρο μονόδρομο των “μεταρρυθμίσεων”, κράτος και παρακράτος θα σκορπούν την τρομοκρατία στην κοινωνία.

Από τη μία η κοινοβουλευτική χούντα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των συμμάχων τους (ΔΗΣΥ, ΛΑΟΣ), που απαγορεύουν κάθε απεργία, νομοθετούν παρά την τεράστια κοινωνική κατακραυγή, αντιμετωπίζουν με τον πιο βάρβαρο τρόπο κάθε κινητοποίηση, φτάνοντας στο σημείο να ετοιμάζουν το στρατό να επεμβαίνει εναντία στις “βέβαιες κοινωνικές αναταραχές” και από την άλλη των φασιστικό παρακράτος, έχουν έναν και μόνο σκοπό: να τρομοκρατήσουν τις δυνάμεις του αγώνα και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, καθώς η κρίση του καπιταλισμού φέρνει ακόμα πιο κοντά την αναγκαιότητα να απαλλαγούμε από αυτό το μαύρο οικονομικό σύστημα.

Δεν θα τους περάσει. Η απάντηση θα δοθεί με τους πολιτικούς μαχητικούς μας αγώνες για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής του Κεφαλαίου και των εκπροσώπων του: ΠΑΣΟΚ- ΕΕ- ΔΝΤ.
Το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση στέκονται δίπλα στους συναγωνιστές από τις Αγωνιστικές Κινήσεις και το ΚΚΕ(μ-λ) καλώντας στους επόμενους σταθμούς του κινήματος:

ΟΛΟΙ στην πορεία αλληλεγγύης για τους μετανάστες εργάτες που βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 25/1. Παρασκευή 11/2, ώρα 18:00, Αγ. Βενιζέλου. Ενισχύουμε το ανατρεπτικό μαχητικό εργατικό κίνημα των πρωτοβάθμιων σωματείων στην απεργία (23/2, ΚΑΜΑΡΑ, 9:00). Στο δρόμο σπάμε την τρομοκρατία! Η τρομοκρατία δε μας σταματά, στο δρόμο του αγώνα βαδίζουμε ξανά!».












ΠΗΓΗ: zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger