ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

2/2/11

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ

Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατείται 26χρονη, κατηγορούμενη ότι σκηνοθέτησε την απαγωγή της, για να δικαιολογηθεί στον απατημένο σύζυγό της την απουσία της από το σπίτι.
 
Μόλις στα τέλη του περασμένου μήνα, η νεαρή γυναίκα έφυγε από την πόλη παρέα με τον 30χρονο εραστή της, με προορισμό κάπου στη Βοιωτία.

Για να δικαιολογήσει την απουσία της από το σπίτι, έστειλε ..sms στον σύζυγό της, ενημερώνοντάς τον ότι έπεσε θύμα απαγωγής και ζητώντας του να μαζέψει 80.000 ευρώ για την απελευθέρωσή της, αίτημα των «αδίστακτων» απαγωγέων της.

Ο σύζυγος, αμέσως έσπευσε να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν συντονισμένες έρευνες για τον εντοπισμό των απαγωγέων.

Οι έρευνες είχαν αποτέλεσμα, και η νεαρή εντοπίστηκε, χθες, μαζί με τον εραστή της, σε περιοχή της Λειβαδιάς.
Στην ανάκριση που ακολούθησε, η κοπέλα, υπέπεσε σε αντιφάσεις και ως εκ τούτου κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών οι οποίοι την συνέλαβαν για απόπειρα εκβίασης και άσκοπη  κινητοποίηση αρχής.
 
Ο 30χρονος εραστής της πάντως, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε την οικογενειακή κατάσταση της κοπέλας, ενώ δεν είχε ιδέα για τις προθέσεις και τα σχέδια της νεαρής.















ΠΗΓΗ: spnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger