ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

2/2/11

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε φάκελος – βόμβα. Είχε παραλήπτη τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη. Εκφράζονται φόβοι για την αποστολή και άλλων παγιδευμένων δεμάτων.
Παγιδευμένος με εκρηκτικά φάκελος εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη στη 1:35 το μεσημέρι στο υπουργείο Δικαιοσύνης από κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία...
που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, ο φάκελος έφθασε το πρωί με «κούριερ» από τη Νέα Ιωνία και είχε ως παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό.
Σύμφωνα πάντα με τα ίδια στοιχεία, ως αποστολέας φέρεται η «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ασκούμενων Δικηγόρων».
Οι υπάλληλοι θεώρησαν ύποπτο τον φάκελο και τον έβγαλαν έξω όταν τον είδαν, καλώντας ταυτόχρονα την αστυνομία.
Το κλιμάκιο του ΤΕΕΜ έκανε ελεγχόμενη έκρηξη και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.
Ο φάκελος, που ήταν ένα κλειστό σαν κουτί ντοσιέ περιείχε εκρηκτική ύλη με μηχανισμό μικρής ισχύος και μοιάζει με τα παγιδευμένα με εκρηκτικά δέματα, που είχαν αποστείλει αρχές Νοεμβρίου μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».
Υπενθυμίζεται πως ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης σε προκηρύξεις τους είχαν απειλήσει με νέες βομβιστικές επιθέσεις άτομα που σχετίζονται με την Δικαιοσύνη, λόγω της δίκης των προφυλακισμένων μελών, που έχει ξεκινήσει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στις φυλακές ΚορυδαλλούΠροανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger