ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

1/2/11

ΠΑΟΚ : ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ 6000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ... ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Με περίπου 6.000 κόσμο στο πλευρό του προπονήθηκε ο ΠΑΟΚ, παραμονή του δεύτερου προημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη, 18:00, Conn-X). Ο κόσμος ζήτησε την πρόκριση, ενώ παράλληλα τα… έχωσε με συνθήματα στην αστυνομία, η οποία βρέθηκε με…
ελικόπτερο πάνω από το γήπεδο της Τούμπας.
Από τις 16:00 άρχισε να μαζεύεται ο κόσμος στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για να βρεθεί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες για το αυριανό παιχνίδι, καθώς θυμίζουμε ότι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών.
Άπαντες αποθεώθηκαν, ακόμα και ο απόντας Πάμπλο Κοντρέρας (που βρίσκεται στη Χιλή για το θάνατο του πατέρα του), ενώ από την άλλη τα… άκουσαν μέσω συνθημάτων ο Ολυμπιακός και η αστυνομία, η οποία θέλησε να κάνει πρόβα τζενεράλε για τα αυριανά μέτρα που θα πάρει την ώρα της προπόνησης του «δικεφάλου». Έτσι, ένα ελικόπτερο βρέθηκε για αρκετά ώρα πάνω από την Τούμπα προκαλώντας τον κόσμο που επιτέθηκε με χειρονομίες.
Από κει και πέρα, ο Μάκης Χάβος ντόπαρε τους παίκτες του, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν σεβάστηκε τον ΠΑΟΚ και πρέπει η απάντηση να δοθεί στο γήπεδο: «Όπως δε μας σεβάστηκε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έτσι και ο Ολυμπιακός δεν μας σέβεται με όλες αυτές τις κινήσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες. Εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, για να τους απαντήσουμε μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε την πρόκριση», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.
Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, ενώ αντίθετα είναι στην 19άδα ο νεοαποκτηθείς Ντιέγκο Αρίας, του οποίου η μπλε κάρτα δεν έχει έρθει ακόμα. Η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Λίνο, Σαβίνι, Τσιρίλο, Ίβιτς, Γκαρσία, Τσουκαλά, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη.
Οι υπόλοιποι της αποστολής: Κρέσιτς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σταφυλλίδη, Αρίας, Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς.

ΠΗΓΗ : enet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger