ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

26/1/11

ΣΙΓΗΣΕ ΤΟ TWITTER ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!

Τη διακοπή της λειτουργίας του Twitter στην Αίγυπτο από χθες, καταγγέλουν οι υπεύθυνοι ενός από τα δημοφιλέστερα site κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Twitter, η υπηρεσία σταμάτησε να λειτουργεί από χθες το απόγευμα, κι ενώ οι διαδηλωτές το χρησιμοποιούσαν για να μεταδώσουν ειδήσεις...
από τις συγκεντρώσεις και να δώσουν οδηγίες σε όσους ήθελαν να τους ακολουθήσουν.

«Πιστεύουμε ότι η ελεύθερη ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων οφελεί τις κοινωνίες και βοηθά τις κυβερνήσεις να έρχονται κοντά με τους πολίτες τους», αναφέρει το Twitter στον επίσημο λογαριασμό του.

Χθες, μέχρι να διακοπεί το Twitter, οι διαδηλωτές χρησιμοποιούσαν τον «κωδικό» #jan25 για να αναρτήσουν μηνύματα και πληροφορίες στο διαδίκτυο.

Μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία του Twitter, οι Αιγύπτιοι στέλνουν μηνύματα στο δίκτυο μέσω κινητών τηλεφώνων η εναλλακτικών διαδικτυακών εφαρμογών.
Το Twitter λειτουργεί και από κινητά τηλέφωνα κι έχει χρησιμοποιηθεί επανειλημένα σε όλο τον κόσμο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, φυσικές καταστροφές, διαδηλώσεις και τρομοκρατικές επιθέσεις ως άμεσο κι αποτελεσματικό μέσο ενημέρωσης και διάδοσης πληροφοριών, που έχουν αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις πολύτιμες και σωτήριες.

ΠΗΓΗ : tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger