ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

28/1/11

RYANAIR : ENAΡΞΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δρομολόγια από Θεσσαλονίκη -το τέταρτο κατά σειρά ελληνικό αεροδρόμιο (προηγήθηκαν Βόλος, Ρόδος, Κως)- ξεκινά τον Απρίλιο η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, με τις κρατήσεις να αρχίζουν από αύριο Σάββατο 29/1.

Η Ryanair, που εκτιμάται ότι θα διακινεί από/προς Θεσσαλονίκη περίπου 150.000 επιβάτες ετησίως, θα πραγματοποιεί δρομολόγια...
προς/από Βρυξέλλες (Σαρλερουά) και Λονδίνο (Στάνστεντ) τρεις φορές εβδομαδιαίως, σε δωδεκάμηνη βάση. Επίσης, προς/από Οσλο (Ρίγκε) και Στοκχόλμη (Σκάβστα), δις εβδομαδιαίως, από Απρίλιο μέχρι Σεπτέμβριο.

Η παρουσία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, καρπός συμφωνίας με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής-Μάρκετινγκ της πόλης, εκτιμάται επίσης ότι θα δημιουργήσει 150 νέες θέσεις εργασίας (επί συνόλου 350 στα τέσσερα αεροδρόμια).

Διαπραγματεύσεις με easyJet και Wizz Air
Την ίδια ώρα ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής-Μάρκετινγκ της πόλης διαπραγματεύεται επίσης με την easyJet (για μια πτήση προς/από Παρίσι) και την ανερχόμενη ουκρανική «Wizz Air», όπως γνωστοποίησε ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού, Αριστοτέλης Θωμόπουλος, στο περιθώριο σημερινής συνέντευξης Τύπου.
Στόχος των επιδιωκόμενων συμφωνιών, επεσήμανε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, είναι να «ξυπνήσει» η Θεσσαλονίκη και να δημιουργήσει μια ελκυστική τουριστική αγορά και στο σημείο αυτό υπενθύμισε ότι από τον Απρίλιο οι Τουρκικές Αερογραμμές ξεκινούν τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως προς Κωνσταντινούπολη.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger