ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

20/1/11

Mess & The City - Season 2...by Stella NomiCarrieA !

RUDEBOY

Δεν παίζει να μην το έχεις ακούσει. Αν έχεις προσέξει και τους στίχους , θα έχεις διαπιστώσει ότι η Rihanna αρέσκεται σε διάφορα παράξενα, όπως να της τραβάνε το μαλλί ( αν βρεί άκρη ο υποψήφιος μνηστήρ καθώς εκεί που την αφήνεις με κοντό ξανθό, τη βρίσκεις το πρωί Ραπουνζέλ κοκκινομάλλα ) . Της αρέσει επίσης να της το δίνουν (!) και δεν έχω καταλάβει ποιό ακριβώς της δίνει ο άλλος, οπότε ας μην επεκταθώ . Της αρέσει να της λέει ο Έμινεμ ψέματα και γενικά όπου κακοτοπιά, η Rihanna μέσα. Το ζήτημα είναι : εκτός κρεβατιού , τί θεωρείται από τις γυναίκες παράξενο/αγένεια/ασυχώρητο ; Γιατί μπορεί να μην έχουμε τα μπούτια της αλλά ούτε και τα ίδια βίτσια με Rihanna κουβαλάμε .


Senario 1

Οι κατά γενική ονομασία 'καφρίλες' ΔΕ φρικάρουν μια μέση κοπέλα για τον απλούστατο λόγο ότι τις περισσότερες τις κάνει κι εκείνη, όταν δεν είσαι μπροστά. Και με τα χέρια τρώει πίτσα, και σκουπίδια πετάει δεξιά κι αριστέρα όταν βαριέται και ξύνεται και χαϊδεύεται και όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει (ας μην μπω σε λεπτομέρειες, καθότι είμαι και του καθωσπρεπισμού) .
Επίσης, το επίμαχο ζήτημα της κακιάς και βρώμικης ,αντρικής γλώσσας είναι αστικός μύθος μεγαλύτερος κι από τους κροκόδειλους στους υπονόμους της Νέας Υόρκης. Αν το να αποκαλεί ένας άντρας το κολάν με τακούνια μπροστά του 'πάταρο' θεωρείται καφρίλα, καλύτερα να μην αποκαλύψω τις κουβέντες των γυναικών για τα τεκνά δεξιά κι αριστερά. Ντροπή απλά :ρ


Senario 2

Πιθανόν να έχεις επισκεφτεί τη Ρώμη , κι αν όχι, να πας και να μην παραλείψεις να επισκεφθείς τους θησαυρούς του Βατικανού. Εκεί θα βρεις (λέμε τώρα) και τον Πάπα , ο οποίος έδινε και το λεγόμενο 'συγχωροχάρτι'. Να σου εγγυηθώ εγώ προσωπικά ότι ανάμεσα στο να λάβεις άφεση αμαρτιών από την κοπέλα που έθιξες (και τις κολλητές της) και το συγχωροχάρτι του Πάπα, πιο πιθανό είναι να πάρεις το δεύτερο , με αυτόγραφο και κινήτο επάνω.
Το κυριότερο σημείο που πρέπει να προσέξεις δεν είναι άλλο από τις ερωτήσεις-παγίδες που πέφτουν με ύπουλο τρόπο, σε ανυποψίαστο χρόνο κι όταν οι αντιστάσεις του θύματος είναι χαλαρές. Συνήθως συνοδεύονται από χαμόγελο και επικίνδυνη ηρεμία που με τίποτα δεν προμηνύει την καταιγίδα που θα ακολουθήσει .
Παράδειγμα : Σάββατο μεσημέρι, βλέπετε αμέριμνοι τηλεόραση με παρέα 2 μπυρίτσες, από τις οποίες η δική σου κοντεύει να αδειάσει, ενώ η δική της ανέπαφη (ιδού ο μηχανισμός χαλάρωσης αντιστάσεως, ο άλλος είναι το σεξ) . Η ερώτηση-παγίδα πέφτει κάπως έτσι : Άσε αγάπη, χώρισε η Μαρίνα και την παρηγορώ όλη μέρα. Μα τόσο ωραία και καλή κοπέλα να σκάει για τον άλλο το βλάκα , αμαρτία δεν είναι ;
Εδώ σε θέλω ,μάγκα μου. Η περίπτωση απλώς να αγνοήσεις την ερώτηση γιατί μεταξύ μας στα ενδότερά σου ο χωρισμός της Μαρίνας και να αποτελειώσεις την μπύρα σου, αποκλείεται! Θα σε στολίζει μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα που αδιαφορείς , που μόνο το ποδόσφαιρο σε νοιάζει, που δεν την υπολογίζεις όσο τα ρεμάλια τους φίλους σου ,που την έχεις μόνο για το σεξ κλπ κλπ. Αν πράξεις το αυτονόητο και πεις ότι όντως η φίλη της είναι αμαρτία να χτυπιέται για έναν μ*λάκα (έτσι θα πεις, το ξέρω) γιατί και κούκλα είναι και πολύ συμπαθητική, καλύτερα να κλείσεις αεροπορικό εισιτήριο: Ρώμη --> Πάπας --> Συγχωροχάρτι με κινητό και αυτόγραφο. ΠΡΟΦΑΝΩΣ , γουστάρεις τη Μαρίνα. Ακόμη κι αν απλώς επανέλαβες ό,τι είπε εκείνη. Τέλος, αν πεις ότι δεν είναι απαραίτητα ο άλλος ο μ*λάκας, αλλά η Μαρίνα για τα μπάζα, η διαδικασία είναι πια γνωστή : Εισιτήριο --> Ρώμη --> Πάπας .
Η μόνη απάντηση που θα σε σώσει, τόσο σε αυτή όσο και στις άλλες ερωτήσεις όπου το 'Ναι' και το ''Οχι' σε καταδικάζουν σε αιώνιο μουρμουρητό και στο πυρ το εξώτερον είναι η γενίκευση . Στο παραπάνω παράδειγμα , η μόνη σωστή απάντηση είναι : Αυτά συμβαίνουν, όλα θα βρουν το δρόμο τους . Αν θες να τα βγάλεις εις πέρας με τις ύπουλες γυναικείες ερωτήσεις , πρέπει να γίνεις Κοέλιο και χειρότερος . Αλλιώς, είπαμε : Ε --> Ρ --> Π.



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Γενικά , αγένεια από μία κοπέλα δε θεωρείται τίποτα διαφορετικό από αυτό που ενοχλεί κι ένα αγόρι. Σε έναν ιδανικό κόσμο τουλάχιστον, όπου οι ορμόνες μοιράζονται ισόποσα.

Υ.Γ : Ποτέ μα ποτέ δε σου φαίνεται ότι πάχυνε . Είτε σε ρωτήσει, είτε το προσέξεις μόνος σου. Εκεί ούτε Ένωση του Σχίσματος Ανατολικής και Δυτικής Εκκλησίας δε σε σώζει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε --> Ρ --> Π
ωραιοοοοο!!!!

Ανώνυμος είπε...

xaxxaxaxa Nomizw den exeis adiko...

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger