ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

13/1/11

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα πρώτα κατασχετήρια από την Θ΄ ΔΟΥ, στην οποία υπάγεται αναμένει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, λόγω του σκανδάλου της υπεξαίρεσης. Λόγω του οικονομικού σκανδάλου ο δήμος οφείλει προς τη Θ’ ΔΟΥ περίπου 7,2 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μαζί με τα πρόστιμα...
και τις προσαυξήσεις φτάνουν κοντά στα 22 εκατ. «Ξέρουμε ότι θα έρθουν, δεν έχουμε δει ακόμα ούτε εγώ, ούτε ο αντιδήμαρχος. Θα παλέψουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε» δήλωσε για το θέμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Την ίδια στιγμή, λύση στο θέμα του παρεμπορίου αναζητά ο δήμος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην εικόνα με τα σεντόνια που απλώνουν πλανόδιοι μικροπωλητές, αλλοδαποί και μη, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, δίνοντας άλλο ένα χτύπημα στο εμπορικό κόσμο. Για το θέμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ του δήμου και όλων των αρμόδιων φορέων, προκειμένου, όπως είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, «να απαλλαγεί η πόλη από τον αθέμιτο ανταγωνισμό». 
«Υπάρχει λαθρεμπόριο χοντρό, αυτό πρέπει να κυνηγήσουμε» υπογράμμισε ο κ.  Μπουτάρης, αναφέροντας, παράλληλα, δεν είναι λύση το να κυνηγάς τα σεντόνια. «Δεν μπορείς να πουλάς τσάντες, παπούτσια και ρούχα μέσα σε ένα σεντόνι και μπροστά σε ένα μαγαζί που πληρώνει φως, νερό, τηλέφωνο, δημοτικά τέλη» είπε χαρακτηριστικά.


orizontasnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger