ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

24/1/11

ΟΙ...ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΙ

«Τι έγινε γερομπισμπίκη; Την κατάφερες την πιτσιρίκα;». Όταν αναφερόταν με αυτή τη φράση ο Ντίνος Ηλιόπουλος, στον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν είχε υπόψιν του την έρευνα που διενεργήθηκε πρόσφατα από ομάδα ψυχολόγων στο γερμανικό πανεπιστήμιο της Γιένα.

Σύμφωνα με την έρευνα, λοιπόν, ο..πόθος κάθε μεγαλύτερου σε ηλικία άνδρα, οι «μικρούλες» μπορεί να ανεβάζουν τη λίμπιντο αλλά μαζί με αυτήν, ανεβάζουν και τα «χρόνια» του αρσενικού που τυχαίνει να βρίσκεται δίπλα τους, ως σύντροφος ή απλώς φίλος.

Μας, λέει δηλαδή, πως όποιος κύριος κυκλοφορεί με αρκετά νεαρότερες από αυτόν γυναίκες, αυτόματα φαίνεται γηραιότερος στα μάτια τρίτων.


Χαρακτηριστικά, μέσα από σειρά πειραμάτων, στο...πλαίσιο των οποίων ζητήθηκε από εθελοντές να υπολογίσουν την ηλικία ατόμων τα οποία έβλεπαν σε φωτογραφίες, οι επιστήμονες διαπίστωσαν πως όταν βρίσκεται κανείς περιτριγυρισμένος από νεολαίους, αυτός δεν «ξανανιώνει» αλλά αντιθέτως, μοιάζει μεγαλύτερος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Αντιστρόφως μάλιστα, ο νεαροί είναι εκείνοι που φαντάζουν ακόμη νεαρότεροι όντας στο πλευρό κάποιου γηραιότερου.













ΠΗΓΗ: salonica-press














 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger