ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

22/1/11

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Απαγορεύεται η διέλευση αλλά και η στάθμευση των δικύκλων στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη . Από σήμερα έως και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου , οι τροχονόμοι και η Δημοτική Αστυνομία θα μοιράζουν αντί για κλήσεις ενημερωτικά φυλλάδια στους οδηγούς .


Μετά από αυτές τις εννέα μέρες, και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, τροχονόμοι και δημοτικοί αστυνομικοί θα αρχίσουν να επιβάλλουν πρόστιμα.

«Ξεκινάμε ενημερωτική καμπάνια στην οδό Αριστοτέλους. Δίνουμε περίοδο χάριτος μερικών ημερών στους δικυκλιστές, χωρίς να τους επιβάλλουμε πρόστιμα, προκειμένου να ενημερωθούν για το τι θα ισχύει εφεξής.

Δεν αποσκοπούμε στο να επιβάλλουμε πρόστιμα, αλλά στο να προστατέψουμε την Αριστοτέλους», είπε ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Θάνογλου μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα «aggelioforos.gr», ενώ η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, επεσήμανε ότι το ζητούμενο δεν είναι το κυνήγι των δικυκλιστών, αλλά η προστασία των πεζών.













ΠΗΓΗ: zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger