ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

8/12/10

ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 45χρονο στις “πιάτσες” των εκδιδόμενων γυναικών της οδού Γιαννιτσών. Ο άτυχος άντρας χαρακτηρίζεται από την αστυνομία “προστάτης” μίας από τις γυναίκες που ήταν στον δρόμο, και το έγκλημα έγινε όταν επιχείρησε να αποθαρρύνει τρεις ομογενείς που την ενοχλούσαν.


Το αιματηρό περιστατικό ανέδειξε για ακόμη μία φορά το πρόβλημα που επικρατεί στη δυτική Θεσσαλονίκη και ειδικά στο Βαρδάρι με τον αγοραίο έρωτα στους δρόμους, κατάσταση την οποία έχουν καταγγείλει οι κάτοικοι της περιοχής, ζητώντας ενίσχυση των αστυνομικών περιπολιών. Ο 45χρονος ήταν στην οδό Γιαννιτσών την ώρα που τρεις γυναίκες αναζητούσαν “πελάτες”, τη μία εκ των οποίων είχε υπό την προστασία του, σύμφωνα με την αστυνομία. Στις 4 το πρωί του Σαββάτου, τρεις ομογενείς, 23, 29 και 31 χρόνων, που ήταν παρέα, σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να ενοχλούν την κοπέλα, προκαλώντας την αντίδραση του 45χρονου.

Οι νεαροί που είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και διαπληκτίστηκαν με τον 45χρονο, όταν τους ζήτησε να απομακρυνθούν. Άρχισαν να τον χτυπούν με χέρια και πόδια, αλλά και με μία καρέκλα που βρήκαν και τον άφησαν αναίσθητο. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο αλλά, όπως συμπέρανε ο ιατροδικαστής μετά τη νεκροτομή, υπέκυψε από έμφραγμα που υπέστη μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε.

Από την αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τριών ομογενών, καθώς οι γυναίκες που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού έφυγαν πανικοβλημένες από το σημείο. Με βάση την περιγραφή του αυτοκινήτου, οι ομογενείς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν νωρίς το πρωί και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια, όπου ομολόγησαν ότι χτύπησαν τον 45χρονο, επειδή διαφώνησαν μαζί του, αλλά και επειδή είχαν πιει αλκοόλ. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το τραγικό περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε ακόμη τρία που έχουν καταγραφεί στην περιοχή του Βαρδαρίου τον τελευταίο χρόνο, με θύματα ανθρώπους της νύχτας που έχουν στενή σχέση είτε με γυναίκες που βγαίνουν στο δρόμο είτε με οργανωμένους οίκους ανοχής, και την κόντρα που αναπτύσσεται για την “προστασία” τους.








ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger