ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : kalatalesblog@gmail.com
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

21/11/10

Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ... ΤΡΟΙΚΑ

Όλα τα όπλα φαίνεται πως έχουν επιστρατευθεί από ελληνικής πλευράς προκειμένου να πειστεί η τρόϊκα να ελαφρύνει τις πιέσεις στην ελληνική πλευρά. Μέσα σε όλα, πολιτικούς, δημοσιογράφους, σχολιαστές, οικονομολόγους και οικονομικούς συμβούλους, τους οποίους ακούν καθημερινά όσο βρίσκονται στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι της τρόϊκας ήρθε να προστεθεί και άλλος ένας πονοκέφαλος.


Ακούει στο όνομα Πετρούλα Κωστίδου και από την ημέρα που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Πετρούλα τους ακολουθεί παντού και επιτίθεται με κάθε ευκαιρία:

"Mister blue eyes, θα είστε μαλακοί με την Ελλάδα?" την άκουσε να τον ρωτά ο Πολ Τόμσεν έκπληκτός λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο και αποχωρήσει από τη Ρηγίλλης στην τελευταία επίσκεψη και συζήτηση με τον Α.Σαμαρά.

Δείτε εδώ το φωτοστόρι με τις επιθέσεις της Πετρούλας Κωστίδου.

Η Πετρούλα απτόητη, περίμενε ώρες με τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που στημένοι με τα μικρόφωνα και τα μπλοκάκια στο χέρι, περίμεναν υπομονετικά να βγάλουν παρασκήνιο και ρεπορτάζ από τη συνάντηση.

Ο Πολ Τόμσεν και οι υπόλοιποι, δεν έδειξαν να αιφνιδιάζονται πάντως, καθώς είχαν ξαναδεί την κατάξανθη Πετρούλα στο υπουργείο Οικονομικών, στο υπουργείο Εργασίας, σε εστιατόριο που γευμάτιζαν, σχεδόν παντού και είχαν μάλλον πληροφορηθεί περι τίνος πρόκειται.

Φυσικά ουδείς απάντησε στις ερωτήσεις της Πετρούλας Κωστίδου που όμως απτόητη συνέχισε να τους ακολουθεί παντού, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική επιμονή δεν έχει κανένα όριο, ειδικά όταν πρόκειται για ξανθιά από σπίτι.










ΠΗΓΗ: news247

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Powered by Blogger